Co připravujeme?

Publikováno 15.09.2020 11:22 Odbočka Vrchlabi


Vážení čtenáři,

situace kolem Covd 19 se nám trochu horší a proto je opět povinností, při návštěvě odobočky nosit roušku. Prosím o dodržování tohoto nařízení, jelikož se pohybujeme v rizikové skupině - pracujeme s lidmi převážně seniorského věku. Mytí rukou je samozřejmostí.

Ale i tak se těšíme na spousty dalších aktivit, které pro vás stále připravujeme a vymýšlíme. 

Scrabble - to je nová hra na naší odbočce, kterou pro vás chystáme. Velké hrací pole, zvětšená písmenka a zjednodušená pravidla.

Vycházky - dokud to počasí dovolí, budeme společné chvíle trávit venku. V příštích dnech budeme hrát venkovní hru - Hledání pokladu. Dále se budeme vždy snažit pobyt venku zpříjemnit nějakou hezkou aktivitou, která nás jistě všechny pobaví.

Telefonické kontakty - Neváhejte využít této možnosti. Stačí prozvonit a víte, že voláme takřka ihned zpět. Cokoli budete potřebovat, kdykoli si budete chtít popovídat, dejte o sobě vědět. Víte, že nemusíte dodržovat naši pracovní dobu, vždyť jsme tu zkrátka pro vás. :-) 

Bílá pastelka - naše celostátní sbírka, která nás čeká v říjnu. Tentokrát bude třídenní a doufáme, že se nám vydaří počasí i celková situace, že bude příznivá. Budeme rádi za jakoukoli pomoc. Bližší informace budou zveřejněny na tomto webu.

Den otevřených dveří - předběžně plánujeme na měsíc listopad. 

Dílničky, besedy, přednášky, promítání a další setkání na odbočce se budou odvíjet od situace, jakou nám připraví podzmní počasí a možnosti takové setkání provádět. 

Vážíme si toho, že jste s námi, jsme tu pro vás....

Vaše Karolína a Lenka