Podpis memoranda mezi SONS ČR a Lions Clubs International - District 122

Publikováno 19.05.2024 16:17 Zajíc Luboš


V pondělí 30. dubna se sešla vedení SONS ČR, z. s. a Lions Clubs International - District 122 Česká republika a Slovenská republika, aby slavnostně podepsala nové Memorandum o spolupráci.

V tomto memorandu se obě strany zavazují, že budou nejen pokračovat v již existující a fungující spolupráci obou organizací, ale že se ji pokusí zintenzivnit; a to zejména navázáním vztahů mezi jednotlivými lionskými kluby v České republice a mezi oblastními odbočkami, popř. celostátními kluby SONS. Spolupráce má pokračovat samozřejmě i při celostátní sbírce SONS Bílá pastelka. 

Dokument podepsali statutární zástupci, za LC d122 guvernér Jaroslav Dobiš a za SONS ČR prezident Luboš Zajíc.

Při příležitosti slavnostního podpisu představitelé LC oznámili vedení SONS, že i pro tento rok se podaří zajistit hmotný symbol sbírky Bílá pastelka, tedy 150 tisíc pastelek, jimiž jsou dobrovolníky obdarováni ti, kdo se během sbírky v ulicích českých měst rozhodnou sbírce přispět. Za tuto pomoc jsme našim partnerům z lionských klubů upřímně vděčni.


Obrázky

Guvernér distriktu Jaroslav Dobiš, PhD. si potřásá rukou s prezidentem SONS Mgr. Lubošem Zajícem před podpisem memoranda Guvernér distriktu Jaroslav Dobiš, PhD. si potřásá rukou s prezidentem SONS Mgr. Lubošem Zajícem před podpisem memoranda
Jaroslav Dobiš a Luboš Zajíc podepisují memorandum Jaroslav Dobiš a Luboš Zajíc podepisují memorandum
podepsané memorandum podepsané memorandum
Účastníci podpisu - zleva: JUDr. Vojtěch Trapl, Veronika Pokorná, Jaroslav Dobiš, Luboš Zajíc, Radim Dvořák, Čestmír Koželuha, Jan Šnyrych Účastníci podpisu - zleva: JUDr. Vojtěch Trapl, Veronika Pokorná, Jaroslav Dobiš, Luboš Zajíc, Radim Dvořák, Čestmír Koželuha, Jan Šnyrych