Povedlo se aneb poděkování za dvoukola

Publikováno 17.07.2019 10:39 Odbočka Šumperk


 

 

POVEDLO SE ANEB PODĚKOVÁNÍ ZA DVOUKOLA

 

 

Jsem velmi ráda, že mohu za odbočku poděkovat firmě SHM s.r.o. v Šumperku, kterou zastupuje pan RNDr. Petr Holubář za finanční prostředky, které nám umožnily nechat přestavět naše dva tandemy na elektrotandemy. Část prostředků nám věnovali již v loňském roce a letos na nás pamatovali také.

Kola jsme dříve nestihli nechat přestavět, protože zajistit firmu, která si troufne na přestavbu tandemů, není jen tak nic jednoduchého. 

Možná si říkáte, proč mám a nejen já, radost – když se dá dobře jezdit na tandemech i tak. Ale je potřeba si říct, že na kola jsme začali jezdit asi před 16-ti lety a roky přibývají všem, takže nejstarším účastníkům je již kolem 70 let. Jsme moc rádi, že tak společně jezdíme a snad ještě chvíli budeme jezdit.

Právě proto chceme odzkoušet e-tandemy, a pokud se to osvědčí, tak zkusíme přebudovati 2 zbývající tandemy. Myslím si, že díky této úpravě budeme jezdit na pobyty ještě i v dalších letech a dočkáme se třeba i oslavy 20 let s tandemy. Navíc můžeme dělat i výlety po našem okolí, kde opravdu není o kopce nouze.

 

Ještě jednou děkujeme a těšíme se, že menší vylepšení tandemů bude k užitku.

 

 

Vedoucí odbočky R. Jandrtová