SKVĚLÁ BESEDA NA TÉMA PRVNÍ POMOC PRO PSY

Publikováno 18.05.2024 14:12 KDVP


Obrázek

Ve čtvrtek 16. května proto do pražské Klubovny SONS přišla zdravotní sestra, záchranářka, Lektorka První pomoci pro psy, veterinární fyzioterapeutka a Doporučená terapeutka Dornovy metody pro psy a koně Zuzana Wildmannová.

Během dvouhodinové besedy jsme si osvěžili některé znalosti, dozvěděli jsme se, co by nemělo chybět v domácí lékárničce pro psa, a protože nás zřejmě opět čeká horké léto, věnovali jsme se především tomu, jak zabránit přehřátí, dehydrataci a dalším letním problémům.

Určitě je ještě spousta témat, která jsme neprobrali, a tak se možná časem na podobné besedě zase sejdeme.


Obrázky

Zuzana přednáší, zlatý retrivr Kewin si mezitím přišel pro pohlazení. Zuzana přednáší, zlatý retrivr Kewin si mezitím přišel pro pohlazení.
Posloucháme. Zleva: Petra a Hensey, Jitka s Hanny, Helča se Zarou a Martin s Kewinem. Mimo obrázek je Monika s Hugem, Iveta s Darwinem, Janka s Cilkou a Vláďa s Cedrikem n. Posloucháme. Zleva: Petra a Hensey, Jitka s Hanny, Helča se Zarou a Martin s Kewinem. Mimo obrázek je Monika s Hugem, Iveta s Darwinem, Janka s Cilkou a Vláďa s Cedrikem n.
Fronta na pomazlení. Hugo si lebedí, Zara a Cilka čekají, až na ně taky dojde. Fronta na pomazlení. Hugo si lebedí, Zara a Cilka čekají, až na ně taky dojde.