Bílá pastelka

Publikováno 22.10.2019 10:01 Odbočka Olomouc


20. ročník sbírky Bílá pastelka je již minulostí. Ve středu 16. 10. 2019 vyrazilo do olomouckých ulic několik dvojic dobrovolníku, aby podpoříli dobrou věc a prodali co nejvíce pastelek ve prospěch nevidomých a slabozrakých. Letos poprvé jsme své dvojičky vyslali také do Šternberka a Uničova. Kromě dobročinných účelů prodejci ale také soutěžili mezi sebou o nejlepší prodejní dvojici v kraji, která bude následně v Praze slavnostně oceněna.

Počasí nám hlavně z rána moc nepřálo, přesto se dařilo poměrně hezky.

Jménem Oblastní odbočky na tomto místě bychom rádi poděkovali všem dobrovolníkům/prodejcům, kteří nám věnovali svůj čas a do sbírky se zapojili. Velké díky patří ale také Vám všem, kteří jste si pastelku koupiíli a přispěli tak na dobrou věc. S napětím budeme očekávat výsledky .

Na to, jak probíhala Bílá pastelka v Olomouci, se můžete podívat v reportáži TV Morava, které rovněž stejně jako dalším médiím děkujeme za propagaci.

https://www.tvmorava.cz/clanek/5420/nevidomym_opet_pomaha_sbirka_bila_pastelka_letos_uz_podvacate?fbclid=IwAR1ZdssFW5KZVcibJHsBKpbT55OtzKqQWFFHNA2t7tvxZ66P7WO-jT8PjyA