Lednové události

Publikováno 10.02.2020 09:02 Odbočka Jeseník


Obrázek

Lednovou odbočkovou činnost jsme zahájili ranní úterní keramikou. Během ledna jsme vyráběli misky, sluníčka, rybičky a další věci pro radost. Přijďte to zkusit také! Pokud rádi pracujete s hlínou, ale nevíte, co byste s vyrobenými dílky doma dělali, nabízíme možnost vyrábění keramiky pro odbočku.

Odpolední středeční kluby jsme zahájili milou oslavou kulatin a povídáním o prožitých vánočních svátcích. Při procvičování paměti jsme si zahráli slovní fotbal, hledali jsme protiklady a zkusili jsme kvíz z národních pokrmů.  U všeho jsme se dost nasmáli. V klubu tvoření jsme vyráběli přáníčka pro naše oslavence. 

Na přání některých našich členů jsme od ledna zařadili do nabídky odbočkové činnosti čtvrteční dopolední klub. Podobně jako středeční kluby, i ve čtvrtek se bude pravidelně střídat klub tvoření, zdravý životní styl, zdravé vaření a vycházky nebo výlety. Čtvrteční lednové kluby jsme zahájili prvním společným setkáním a přemýšlením, jak bychom rádi tento společný čas využili. Zkoušeli jsme balit papírové ruličky z různých tvrdostí papírů. Na dalším klubu jsme se učili poznávat reflexní body na chodidlech. Díky odbornému výkladu akreditované lektorky - naší členky, jsme zjistili, kterému orgánu nebo svalu odpovídají. Příjemná reflexní masáž přinesla úlevu i osvěžení. V předposledním klubu jsme si uvařili zdravé žampionové rizoto, které jsme také společně v čase oběda snědli. A pro velký zájem jsme si ještě zopakovali reflexní masáže. Ve čtvrtek 23. 1. jsme si odpočinuli a načerpali nové síly v solné jeskyni v jesenických lázních.


Obrázky