„Nakoukněte s námi SONS pod pokličku.“

Publikováno 02.09.2022 08:18 Odbočka Praha západ a KC Vrchlická


Začíná: 06.09.2022 17:00
Končí: 06.09.2022 19:00
Kde: Praha

Milí přátelé,

přijměte pozvání na online besedu s Lubošem Zajícem nazvanou: Nahlédněte SONS pod pokličku.

KDY: úterý 6. září od 17:00

KDE: v aplikaci Teams – přihlašovací formulář na tomto odkazu:

https://forms.office.com/r/jQUMC2T9XE

 

„Nakoukněte s námi SONS pod pokličku.“

Srdečně vás zveme na besedu s prezidentem SONS Lubošem Zajícem. Povídat si budeme o prvním roce v křesle prezidenta SONS. O tom, co se podařilo a na čem se dále pracuje, o vizi do budoucna. Ale také o tom, jak vlastně taková organizace jako je SONS funguje, kde se získávají finance na činnost a dalších organizačních záležitostech.

Jako vždy bude prostor na vaše dotazy, podněty a připomínky.

Na tuto besedu je nutné se přihlásit pomocí formuláře Microsoft Teams. Pokud byste měli jakékoli potíže s vyplněním formuláře, kontaktujte telefonicky Petru Trunečkovou na tel: 736 671 586. Ta Vám s vyplněním pomůže. Případně kontaktujte pracovníka SONS ve Vašem okolí. Formulář lze vyplnit z jakéhokoli počítače či mobilního zařízení. Není tedy třeba vyplňovat z vlastního počítače.

Po vyplnění formuláře Vám bude na e-mail zaslán odkaz pro připojení ke schůzce. Nejpozději však hodinu před plánovaným začátkem akce, tedy v 16:00.

V tento čas bude také schůzka zpřístupněna pro zkušební připojení.

Formulář se Vám zobrazí také po načtení QR kódu v příloze.

Ve formuláři, prosíme, vyplňte Vaši emailovou adresu, jméno a příjmení, město či obec a zda máte či nemáte zrakové postižení.

Setkáme se v úterý 6. září v 17:00 hodin v prostředí aplikace Microsoft Teams. Besedu můžete sledovat na počítači, tabletu či mobilním telefonu. Pro hladký a příjemný průběh besedy je důležité, aby účastníci uměli vypnout a zapnout mikrofon. Pokud si nejste jistí, jak tuto funkci na Vašem zařízení ovládat, prosíme, kontaktujte Jirku Sedláčka na tel: 732 876 513. Rád Vám poradí, jak na to.

Můžete také využít návod na připojení, který jsme pro Vás zpracovali a je umístěn na naší webové stránce. Přímý odkaz na návod je zde: https://1url.cz/@navod_pripojeni_ms_teams

Schůzka bude přístupná od 16:00 pro vyzkoušení funkčnosti Vašeho připojení. Odkaz na ni Vám bude zaslán po vyplnění formuláře, viz. výše.

Těšíme se na Vás!

Za tým SONS online

Vojtěch Železník