Novoroční setkání šumperské odbočky

Publikováno 03.02.2020 16:44 Odbočka Šumperk


Obrázek

 

 

 

 

 

 

NOVOROČNÍ SETKÁNÍ ŠUMPERSKÉ ODBOČKY

 

 

Ani jsme se nenadáli a už máme měsíc z nového roku za sebou. Věříme, že se vám do roku 2020 podařilo vstoupit plni energie a optimismu, a že jste nechali všechna trápení a chmury v roce starém.

           Abychom si leden společně zpříjemnili, zrealizovali jsme pro vás v pondělí 20. 1. malé přátelské setkání v klubovně naší odbočky. A velmi nás potěšilo, že jste nás v tom nenechali a dorazili za námi.

 Stejně jako loni, i letos všichni splnili podmínku účasti, kterou bylo přinést nějakou dobrůtku. Stůl se díky vám prohýbal pod talíři plných vánočního cukroví, jednohubek s různými pomazánkami, koláčky a šátečky. Nebylo pochyb, že jste si tuto výzvu vzali k srdci.

 Setkání jsme zahájili přípitkem, při kterém jsme si popřáli vše nejlepší do nového roku. Následovalo seznamovací kolečko, aby ti, co nevidí, věděli, kdo s nimi vlastně u stolu sedí. Jakmile každý o každém věděl, přišel na řadu zábavný program, který bývá již tradičně součástí podobných setkání. Hrály se hry, procvičovala se paměť, slovní zásoba i další důležité komunikační i sociální dovednosti. Neustálé chichotání a někdy i bujarý smích svědčily o tom, že se všichni dobře bavili.    

 A výzva pro tento rok zní:

Choďte mezi nás, účastněte se aktivit. Protože stále platí jedno, že v jednotě je síla. A čím více nás bude, tím větší máme šanci prosadit své zájmy a udržet naši činnost na dobré a kvalitní úrovni.    

 

 

 

 


Obrázky