Kroměříž bez hranic

Publikováno 07.03.2017 11:07 Odbočka Kroměříž


Obrázek
Začíná: 21.03.2017 09:00
Končí: 21.03.2017 20:00
Kde: Dům kultury Kroměříž

Rádi bychom Vás srdečně pozvali na akci pořádanou Vyšší odbornou školou pedagogickou a sociální a Střední pedagogickou školou Kroměříž - Kroměříž bez hranic. K účasti na této zajímavé benefici byla letos přizvána i naše organizace.

Mezigenerační den pořádaný pod názvem Kroměříž bez hranic v úterý 21. března 2017 přinese celodenní program pro seniory ve věku 60+, školní děti a mládež i širokou veřejnost.

Kroměříž bez hranic nabízí nejen dopolední a odpolední zábavně edukační část, v níž se prolnou senioři a školáci se širokou veřejností. Důležitou součástí celého dne je benefiční představení v divadelním sále Domu kultury v Kroměříži se začátkem v 18.00 hod. V duchu letošního tématu organizátoři připravili nevšedně komponovaný pořad pod názvem „Moderato“, jenž představí pěvecké soubory různých generací – folklorní soubor Malý Hanáček dětí z MŠ Kollárova Kroměříž, populární soubor ZeSrandy i rockový pěvecký sbor Ladies BuDu z Buchlovic, jehož zpěváci přesvědčí všechny v sále, že i seniorské pěvecké sdružení může být energií nabité. V průběhu večera budou na podiu rozprávět osobnosti známé z různých uměleckých oborů – fotograf Jindřich Štreit, malíř Libor Vojkůvka, zpěvačka s kouzlem filmové Saxany Petra Černocká a další. Zájemci o jedinečné benefiční představení v divadelním sále Domu kultury Kroměříž v úterý 21. 3. 2017 v 18.00 získají rezervaci místa prostřednictvím VOŠPS a SPgŠ Kroměříž, kontaktní osoba: Andrea Dittrichová, tel. 732 912 091, e-mail: a.dittrichova@ped-km.cz

Druhý ročník akce Kroměříž bez hranic prostřednictvím benefičního představení opět podpoří dobrou věc a získané finanční prostředky věnuje na výstavbu nového petangového hřiště na Hanáckém náměstí v Kroměříži. Toto sportoviště pak bude sloužit nejen seniorům, ale i široké veřejnosti. Záměr podpořila také kroměřížská radnice.